Sıkça Sorulan Sorular

/
Sıkça Sorulan Sorular
kisiyeozeldavetiye-hakkimizda

Sıkça Sorulan Sorular

Sitemiz üzerinden online veya mağazamıza gelerek sipariş verebilirsiniz.
Online siparişlerinizi sitemizde beğendiğiniz ürünü belirleyerek watsapp iletişim hattımız üzerinden bizimle irtibata geçerek siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Minimum 100 adet sipariş alınmaktadır. 100 adet üzerinde davetiye adeti 50’nin katları olacak şekilde verebilirsiniz.

Siparişinizi oluşturduktan sonra seçmiş olduğunuz modelin taslak halini, sizin davetiye bilgileriniz ile düzenledikten sonra Whatsapp veya mail yoluyla sizin onayınıza sunuyoruz. Onayınız sonrasında üretime alıyoruz.

Davetiyenizin modeline göre üretim süremiz değişmektedir. Tüm davetiye modelleri için konuşmak gerekirse 2-7 iş günü içerisinde kargoya verilir. Dilerseniz ofisimizden de teslim alabilirsiniz.

Yurt içi siparişlerde ARAS KARGO firması ile çalışıyoruz. Yurtdışı siparişlerde PTT KARGO ile çalışıyoruz.

Yurtdışından siparişleriniz de Türkiye’den sipariş veriyormuş gibi aynı şekilde verebilirsiniz. Kargo fiyatı ve tüm detaylar size siparişinizde otomatik olarak sunulacaktır.

Bunun için CANLI DESTEK hattımıza bağlanabilir , her türlü soru ve isteklerinizi mesaj olarak yazarak HIZLI bir bağlantı kurabilirsiniz.
Tüm ÖRNEK DAVETİYE ziyaretçilerimiz sormak istedikleri sorular, ürünler ve hizmetler hakkında bilgi almak isterlerse ,
Hafta içi 09:00-18:00, Cumartesi günleri 09:00-15:00 saatleri arasında 0532 340 98 19 nolu telefondan bizlere ulaşabilir;
veya;
info@ornekdavetiye.com a mail gönderip ÖRNEK DAVETİYE müşteri temsilcilerinden geri dönüş isteyebilirsiniz. Müşteri temsilcisi arkadaşlarımız en kısa süre içerisinde sizlere geri dönüş sağlayacaktır.

Yazmaya başlayın ve aramak için Enter tuşuna basın

Shopping Cart

Sepetinizde ürün bulunmuyor.